Sucul din iarba de grâu este una dintre cele mai bune surse de clorofilă vie disponibilă astăzi și conține până la 70% clorofilă, care este un important creator de sânge. Este un superaliment nutritiv complet cu sute de beneficii pentru sănătate.
Unul din cele mai mari beneficii este acela de a detoxifia organismul și de a aduce un aport semnificativ de enzime, vitamine, minerale, printre care vitaminele A, B-complex, C, E, si K. Este extrem de bogat în proteine și conține 17 aminoacizi, cărămizile din care corpul construiește proteinele.
O cantitate mică de suc de grâu poate lupta împotriva celulelor canceroase, a acneei, cariilor dentare, îmbunătățește digestia și circulația sangvină etc.
De reținut că sucul de grâu poate fi consumat doar timp de 20 minute după ce a fost stors și se recomandă să vă creșteți iarba de grâu acasă pentru a beneficia de toate proprietățile sucului, o puteți face în cadrul cursului Grădina ecologică din bucătăria ta, care va avea loc pe 20 aprilie.
Alte sfaturi, beneficii și secrete despre sucul de grâu, dar și despre vlăstari, aflați în video-ul de mai jos:
Nu uita să distribui, să afle și prietenii tăi aceste secrete 🙂