Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

SMOOTHIE verde din plante sălbatice – de ce ne este prieten și cum am ajuns să facem o afacere din asta?

Am ajuns să consumăm această băutură miraculoasă (care de fapt este ”catalogată” de unii specialiști și în lista lichidelor) în urma unei nevoi. Eram deja de câțiva ani buni raw vegani (consumam produse de origine vegetală în proporție de 80% crudă) cu întreaga familie.

Tot acest timp copiii frecventau școala și pentru că pe la ora prânzului erau deja acasă nu îmi puneam problema ce să le dau de mâncare în timpul zilei. Le dădeam apă bună și o gustare sănătoasă și eram sigură că ținem totul sub control.

Când copilul îți pleacă de acasă și revine abia pe la ora 16.00, lucrurile se schimbă drastic.

Ce mănâncă el până atunci? Este o zi aproape plină de muncă.

Cu ce își hrănește organismul?

Luna septembrie 2012 se apropia cu pași grăbiți și eu simțeam cum sutele de scheme alimentare din capul meu, toate cu scopul de a răspunde la o singură întrebare, începeau să fiarbă: Ce fac? Ce îi dau în geantă? Ceva care să răspundă la câteva cerințe și anume:

  • să fie o masă consistentă, bogată în nutrienți și valori nutritive
  • să fie ușor de transportat (să nu am nevoie de anumite cutiuțe sau vase speciale)
  • să nu aibă nevoie de condiții specifice pentru a fi păstrată pe termen lung (să nu trebuiască ținută la rece)
  • să fie ușor de consumat (să nu am nevoie de anumite ustensile cum ar fi furculiță sau lingură).

Cam astea au fost cele mai importante cerințe la care doream răspunsul.

smoothie verde

În căutarile mele am ajuns la SMOOTHIE la început, pe care l-am dezvoltat într-un superaliment sau o supermasă (care poate înlocui dejunul, prânzul sau cina), prin adaosurile de ingrediente, în mod deosebit frunzele plantelor de sezon și superalimentelor (alge marine) care le administram zilnic pentru suplimentarea nutrițională.

Ce bine!!! În doar o singură sticluță am mâncare, superalimente, o băutură alcalină (toate ingredientele pe care le folosesc sunt în stare crudă), include frunze ale plantelor pe care niciodată nu le-ai putea mânca ca atare, pentru că fie ințeapă (urzica), fie sunt amare (păpădia), fie pur și simplu nu sunt gustoase (iarba de grâu), mai pun și superalimentele pentru care îmi trebuia un timp aparte să le administrez și, mai ales dacă ramânea la cămin, nu puteam verifica daca și le-a luat sau nu. Câte probleme rezolvate printr-o singură  soluție!!!

Poate fi o realizare mai mare pentru o mamă care își vrea copilul sănătos?

Și să știți că nu m-am oprit aici. Pentru că soțul la fel pleca dimineața și îl vedeam doar seara târziu, am început să-i pun și lui prin mașină sticuțele de smoothie. La un moment dat el a observat că se simte mult mai ușor și mai liber chiar în mișcări. Foarte curând am început să-l consumăm cu întreaga familie, iar din ianuarie, un an mai târziu, 2 prieteni de familie foarte apropiați au avut un accident de mașină groaznic, fapt care i-a ținut pe patul de spital mai multe luni în șir. Medicii ridicau din umeri când venea vorba de ce se poate mânca pentru că ei aveau nevoie de mâncare puțină ca și volum, dar în același timp de nutrienți și valori nutriționale ridicate pentru a ajuta funcțiile organismului să-și revină cât mai curând.

Unde credeți că am găsit răspunsul? SMOOTHIE verde din plante sălbatice! Am început să le ducem zilnic smoothie la spital. Medicii nu au avut de comentat, doar că uneori zâmbeau pe sub mustăți, arătându-și neîncrederea. Unii dintre ei, să stiți că au înțeles și chiar ne-au încurajat să continuăm să aducem. După această experiență, am avut curaj să ajutăm mai multă lume, totodată am continuat să studiez despre ce combinații mai pot fi făcute pentru ca acesta să fie îmbunătățit în progres.

Ca să vă pot oferi cea mai bună informație vă rog să îmi scrieți ce ați dori să aflați despre SMOOTHIE Verde. Pentru aceasta accesați formularul de aici!

Persoanele care vor completa formularul vor primi prin poșta electronică 3 rețete de smoothie verde pentru întreaga familie.

Vă mulțumesc că doriți să fiți mai sănătoși și împreună să creăm o lume mai sănătoasă!!! Click aici pentru completarea formularului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.