Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Programul de DETOXifiere după protocolul Institutului “Hippocrates”

Lucia Gavriliță este un ambasador al sănătății în toate abordările și formele ei. Își dedică o mare parte din resurse proiectului și comunității “Sănătate’n Verde Viu”, prin care se ambiţionează să informeze cât mai multă lume despre posibilitatea unor noi şanse de vindecare, despre șansa la sănătate, la prevenție corectă, la viață și la starea de bine.

Printre preocupările sale pentru sănătate se regăsește și o grijă constantă pentru detoxifiere. A învățat tot ce înseamnă conceptul detox la Institutul pentru sănătate “Hippocrates” din SUA și acum îl servește celor care vor să-și îmbunătățesc starea generală de sănătate și implicit calitatea vieții, în cadrul unui curs: “DETOXifiere generală – remedii simple pentru probleme complexe”.

“Este o satisfacție colosală să poți oferi sprijin celor care vor să se se informeze, să le poți oferi răspunsuri, dar mai ales soluții prin care să-și păstreze sau recâștige sănătatea sau prin care să-și rezolve anumite dezechilibre în organism”, declară Lucia Gavriliță, consultant în nutriție vie.

Cursul este construit în baza studiilor de la Institutul “Hippocrates” din SUA , și este compus din 2 sesiuni a câte 3 ore fiecare, un meniu de detoxifiere integral de o zi, 2 ore de consiliere și coaching, inclusiv un ghid în perioada de detoxifiere.

Dna Lucia, ce vor învăța participanții la cursul : “DETOXifiere generală – remedii simple pentru probleme complexe”?

Vor învăța și înțelege cum pot să implementeze un program complex de detoxifiere în condiții de casă. Este comod și mai puțin costisitor decât dacă ar trebui să meargă într-o locație specializată. Vor învăța cum să-și organizeze programul alimentar astfel, încât procesul de detoxifiere să se producă permanent, iar atunci când va fi nevoie, să știe exact cum se poate ajuta de sine stătător.

Este un concept totalmente nou, care presupune redarea unei zile de detoxifiere din cadrul Institutului “Hippocrates”. Multe persoane ar dori să urmeze un program de detoxifiere după protocolul Institutului “Hipocrates”, dar nu sunt sigure dacă li se potrivește sau dacă vor reuși. Cursul dat răspunde tututor acestor întrebări.

Cât de real și ușor este implementarea/adaptarea protocolului de detoxifiere elaborate în cadrul Institutului “Hippocrates”?

Programul din cadrul Institutului “Hippocrates” urmărește, în special, învățarea tuturor tehnicilor, astfel încât persoana să poată să îl implementeze și după finalizarea tratamentului staționar. Da, acesta este un program care poate fi implementat în condiții de casă și care îi încurajează pe toți cei care trec printr-un program de detoxifiere de 21 de zile, să continue până la atingerea rezultatului așteptat.

De ce are nevoie omul de detoxifiere?

Cu fiecare respirație sau bol alimentar în corpul nostru pătrund toxine. Fiecare problemă de sănătate are la origine un corp intoxicat. Sistemul de purificare al organismului nostru nu întotdeauna se poate isprăvi cu cantitatea și tipul de toxine ingerate, de aceea un program de detoxifiere bine pus la punct este de mare ajutor organismului nostru.

Ce beneficii pentru sănătate aduce un program de detox complex?

Viteza cu care ne trăim viața, stresul și alimentația incorectă, de cele mai multe ori “la nimereală”, aduce în timp la o flămânzire celulară. Ce înseamnă aceasta? Când corpul nostru nu primește nutrienții de care are nevoie, reține toxine sau pseudonutrienți care nu sunt folositoare și nici nu fac celula puternică miilor de lovituri zilnice din partea radicalilor liberi. Programul de detoxifiere după protocolul Institutului “Hippocrates” presupune o abordare nouă și anume detoxifierea prin hrănire. Atunci când începem să alimentăm organismul cu nutrienți adevărați, celulele încep să se elibereze de acești pseudo-nutrienți. În acest mod, corpul se eliberează de toxine prin hrănirea celulară cu nutrienți adevărați și importanți pentru construcția de celule noi și refacerea celor slăbite.

Când știm că este momentul pentru un program de detox?

Este recomandat să fim proactivi, fără să așteptăm simptomele și momentul pentru detoxifierea organismului. Totuși, când simțim oboseală nejustificată, somnolență, balonare, tranzit lent, colon iritabil, constipațiă, imunitate scăzută, dureri de cap, un nivel scăzut de energie, irascibilitate, astenie (atât psihică, cât și fizică), anxietate, nervozitate, lipsa puterii de concentrare, insomnii, un aspect nesănătos al pielii, imposibilitatea de a pierde în greutate, poftă de dulciuri, putem fi siguri că e timpul să aplicăm un program de detoxifiere. Detox-ul este recomandat și în unele afecțiuni cronice precum acnee, psoriazis, constipație, diabet, artrită, cancer.

Care este cea mai potrivită perioadă din an pentru o cură de detoxifiere și ce durată ar trebui să aibă?

Pentru a vedea schimbări în organism, este recomandat ca programul de detoxifiere să fie minim de 7-14 zile. Ideal ar fi să urmăm de două ori pe an (primăvara și toamna) câte un program de detoxifiere complex, ale cărui beneficii sunt incontestabile pentru sănătatea organismului, pentru creșterea imunității, pentru regenerare celulară și, de ce nu, pentru siluetă.

Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm, pe 14 martie 2020, la Cursul “DETOXifiere generală – remedii simple pentru probleme complexe” și aflați, direct de la sursă, cum se face o curățenie interioară durabilă, care să vă pună într-o nouă ordine interioară.

Pentru că locurile sunt limitate, este bine să vă înscrieți din timp, completând formularul AICI!

Pentru orice informație contactați-ne: 079 77 55 11, Lucia Gavriliță.

Pagina evenimentului de Facebook o puteți găsi AICI!

Gândiți-vă la interiorul vostru cel puțin la fel de intens cât vă preocupă exteriorul!

Text: Alina MATEI
Sursa articolului: http://thewoman.md/incepe-marea-transformare-interioara-lucia-gavrilita-despre-programul-de-detoxifiere-dupa-protocolul-institutului-hipocrates/?fbclid=IwAR0v3CSdICZdvXDrKeZlO_A-YilkpAm1tfjNL9ezEi4XkM12bMtT5521OzQ

PS: Un video-bonus pentru cei ce aleg detoxifierea ca remediu natural 🙂