Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde (clorofilă)

Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde (clorofilă) este un concept absolut revoluțional pentru această zonă rezultat în urma studiilor din cadrul Institutului Hippocrates – SUA, a consultărilor cu promotorii alimentației vii recunoscuți la nivel mondial așa ca David Wolfe, Victoria Boutenco și conform principiilor promovate de Radu Valeriu Pop – Dr. nutriționist recunoscut în România.

Pe parcursul acestor două săptămâni participanții sunt consultați și încurajați de către Lucia Gavriliță – expert practician în alimentație vie, certificată internațional, care a experimentat beneficiile acestui miraculos produs deja de mai mult de 7 ani împreună cu întreaga familie și a preparat combinații speciale pentru mai bine de 1200 de persoane atât din Moldova cât și de peste hotare.

Într-o băutură delicioasă, primim tot combustibilul și mineralele esențiale pentru a mări nivelul de energie, a împrospeți respirația, a tonifia pielea, a lupta împotriva îmbătrânirii. Însănătoșirea are loc din interior spre exterior. Doar în câteva zile vom experimenta cum sistemul metabolic funcționează în favoarea organismului nostru.

Amestecul de frunze și fructe, preparat fără contactul cu aerul (anaerob) face ca produsul să aibă un termen de păstrare mult mai îndelungat față de alte produse în același timp păstrîndu-și nutrienții intacți pe parcursul a mai multor zile. Este un produs semi-digerat astfel făcând ca absorbția de vitamine și minerale să fie mai eficientă, digestia mai bună în copmparație cu oricare ar fi combinația sau formatul în care am consuma aceleași alimente.

Datorită nutrienților și fibrelor pe care le conține un smoothie, acesta este sățios și te ajută să respecți regulile generale ale programului fără să ai senzația de foame. Ajută la buna funcționare a intestinelor, astfel se poate consuma termene foarte îndelungate.

Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde se potrivește oricui care dorește să devină mai sănătos, să scadă în greutate, să își detoxifice la nivel celular organismul, să își întinerească și tonifice pielea. Este un adjuvant pentru orice tratament medicamentos.  Poate fi administrat în orice perioadă a anului, cel puțin de două ori pe an: toamna și primavara, sau ori-de-câte-ori este nevoie. Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde de 14 zile este perioada minimă de care avem nevoie pentru a ne bucura de un prim rezultat. Acesta se poate extinde pînă la 21-28 de zile sau chiar mai mult pentru rezultate mai evidente sau rezolvarea unor probleme de sănătate. Iar pentru întreținerea unui stil de viață activ și solicitant se recomandă înlocuirea cu smoothie verde a unei mese pe zi.

Din ce este compus smoothie verde?

Smoothie verde este compus din frunze verzi 70% și alte ingridiente, listate mai jos, clorifila fiind de fapt ingridientul principal al acestui produs. Clorofila din frunze este cel mai puternic catalizator și este responsabilă de oxigenarea celulelor, fapt care le face rezistente la miile de lovituri zilnice din partea radicalilor liberi

 • frunze verzi: pătrunjel, țelină, spanac, stevie, măcriș, morcovi, sveclă, ridiche, rucola, căpșuni, borago, etc
 • frunzele plantelor sălbatice: urzica, păpădia, iarba grasă, tătăneasa, pătlagina, topinamburul, trifoi, lucernă, etc)
 • fructele (semidulci sau acre) sunt folosite doar pentru a-i conferi produsului un gust plăcut de consumat. De obicei se folosesc fructe de sezon, crescute natural sau ecologice. În cazul fructelor importate, acestea trec printr-un proces de ”curățare” cu folosirea apei Kangen cu PH de 11,5.
 • superalimente (spirulina, chlorella, maca, maceșe, turmeric, polen, cătina alba, etc). Superalimentele folosite sunt bio/eco și, ori-de-câte ori este posibil – deshidratate sub 40 grade C.

Pentru prepararea smoothie-urilor verzi se folosește apa Kangen. Aceasta este o apă superalcalină (PH 9,5), microstructurată (molecula de formă hexagonală), antioxidativă (- 440 milivolți). Apa Kangen este o apă terapeutică, conceptul căreia a fost elaborat de către japonezi și se folosește pentru tratarea mai multor afecțiuni, mai ales digestive. Se consumă pe întreaga perioadă a programului de detoxifiere în cantitatea de care are nevoie persoana, aceasta neinfluiențînd costul programului.

Ce este Chaga?

Ciuperca Chaga este o ciupercă care crește pe copaci de mesteacăn. Această plantă este folosită pentru diverse scopuri medicinale și beneficiile pentru sănătate ale ciupercilor Chaga sunt abundente. Chaga este cel mai popular remediu împotriva cancerului. Ciuperca oprește creșterea tumorilor și combate dezvoltarea de metastaze. De asemenea conține cele mai puternice substanțe antioxidante. La fel, este cunoscută pentru efectele sale biostimulatoare asupra sistemului nervos central.

Etapele Programului de detoxifiere cu smoothie verde[1]

Programul de detoxifiere cu smoothie verde este compus din 3 etape care se completează reciproc și sunt la fel de importante în raport cu întregul program.

 1. Etapa PRE-DETOX- 4 zile
 2. Etapa DETOX-MARATON- 7 zile2
 3. Etapa POST-DETOX – 3 zile
Când este cel mai bine să încep programul de detoxifiere cu smoothie verde? 

Programul este bine de început într-o zi de marți (sau sîmbătă). Este recomandat ca în perioada de DETOX-MARATON- 7 zile să se evite evenimentele sau obligațiunile sociale (nuntă, cumetrie, zile de naștere, alte petreceri), să evităm deplasările sau termenii limită care ar aduce stres sau presiune emoțională adițională.

Care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți?

Pe întreaga perioadă a programului se recomandă:

 • dușuri alternative cel puțin o dată pe zi;
 • somn de apr. 8 ore pe zi. Somnul în perioada 22.00- 24.00 este foarte important și considerat vital de a fi respectat, mai ales pe durata acestei perioade de timp.
 • în perioadele de pre-detox și post-detox se consumă cât mai multe legume și fructe în formă crudă. Fructele se consumă ca mese separate și se evită fructele dulci

(bananele, curmalele, stafidele, etc). Cruditățile trebuie să constituie cel puțin 50% din volumul de alimente consumat zilnic.

 • de evitat produsele de origine animală, băuturile carbogazoase, ceaiul, cafeaua, fumatul, alcoolul, uleiul încălzit, cele 4 alimente albe: sarea, zahărul, făina și orezul. – se folosește ulei presat la rece (extra virgin) nu mai mult de o lingură pe zi.
 • fiecare bol alimentar trebuie mestecat de cel puțin 40 ori.
Cum primesc produsele?

Livrările se organizează în zilele de MARȚI, JOI și SÂMBĂTĂ la adresa convenabilă participantului la program, de regulă pînă la ora 10.00-10.30.

Ce produse intră în pachetul de livrare?
 • Infuzie de chaga pentru 14 zile (0,5l/zi);
 • Apă Kangen cu PH 8,5 pentru 14 zile (câte 2l/zi);
 • Smoothie verde pentru 14 zile (7 zile câte 0,5 l pe zi; 7 zile câte 1,5 l pe zi);
 • Coaching, susținere informațională și emoțională pe durata programului.
Care este prețul programului de detoxifiere cu smoothie verde?

4900 lei moldovenești sau în oricare alta valută la cursul zilei.

Cum se realizează achitarea?

 Achitarea se realizează integral la prima livrare.

 Garanțiile Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde. 
 • Completarea pachetului zilnic cu încă o masă de smoothie verde în perioada

DETOX-MARATON-ului;

 • Completarea pachetului zilnic cu apă Kangen în cantitatea solicitată de participant sau recomandată de nutritionist;
 • Completarea pachetului zilnic cu apă Kangen cu alt PH în dependență de scopul urmărit;
 • Restituirea sumei restante în cazul în care participantul nu este mulțumit de serviciile prestate, produse sau efectul obținut.
Programul zilei 

Ziua se începe cu un pahar de apă de temperatura corpului, băut din picioare. Se poate adăuga o linguriță de suc de lămîie pentru a-l îmbogăți cu enzime și antioxidanți. Peste 30 min. se va consuma infuzia de chaga (0,5 l).

08.30 – apă – 0,25 l

10.00 – smoothie verde nr.1

12.00 – apă – 0,5 l

13.00 – apă – 0,5 l

14.00 – prânzul preponderant raw – vegan[2] sau smoothie nr. 2 în perioada de

MARATON

15.30 – apă – 0,25 l

16.30 – apă – 0,5 l

18.00- smoothie verde nr. 3

După smoothie nr. 3 nu se mai bea și nu se mai mănâncă. 

Daca pe la 20.00 vă este totuși foame se poate prepara un ceai de mușețel[3] infuzat, neîndulcit.

Elaborat de Lucia Gavriliță

Expert – practician în alimentație vie, certificată internațional
Contacte: 079775511, link la pagina Facebook

 revizuit  septembrie, 2022

[1] A doua zi de pre-detox se recomandă o procedură de hidrocolonoterapie. În caz de necesitate și doar la recomandarea specialistului în prima zi de detox-maraton se va repeta procedura. 2 Poate fi prelungit până la atingerea scopului urmărit

[2] Cât mai multe legume și fructe în formă crudă. Acestea trebuie să constituie min 50% din volumul de alimente consumate zilnic. Cu cât acest procent este mai mare cu atât mai bine. De evitat produsele de origine animală, băuturile carbogazoase, ceaiul, cafeaua, fumatul, alcoolul, uleiul încălzit, cele 4 alimente albe: sarea, zahărul, făina și orezul.

[3] Evitați ceaiul din pliculețe.

Sănătatea este o alegere, alege să fii sănătos!

One thought on “Programul de DETOXIFIERE cu smoothie verde (clorofilă)

 1. Pingback: Postul și alimentația corectă - Lucia Gavrilita - Sănătate'n Verde Viu