Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Program de detoxifiere cu smoothie verde din plante sălbatice și vlăstari

Cine?
Sănătate in verde viu anunță relansarea programului de detoxifiere cu smoothie verde din plante sălbatice, de această dată îmbunătățit cu vlăstari de floarea soarelui și de hrișcă.
2731Vlăstarii de floarea soarelui sunt o importantă sursă de vitamine – vitamina A, C, E, complexul vitamine B, vitamina D foarte rar întâlnită în vegetale, săruri minerale – calciu, magneziu, seleniu, fosfor (mai mult decât în pește), potasiu, crom, iod, clorofilă cu rol de detoxifiere și cu efect antioxidant, pentru ca efectul lor se manifestă foarte repede, sunt considerați un real izvor de sănătate.
· vitamina E este un antioxidant foarte puternic, care neutralizează radicalii liberi, îmbunătățește vederea și este benefică în reducerea simptomelor asociate artritei și astmului,
· nivelul ridicat de fosfor și calciu este important pentru oase, dinți,
· sunt benefici în digerarea grăsimilor și carbohidraților,
· ajută la detoxifierea ficatului,
· tonifică țesuturile și mușchi,
· tonifică sistemul nervos,
· conțin iod, necesar pentru buna funcționare a glandei tiroide,
· ajută la funcționarea celulelor nervoase,
· fierul conținut de germeni de floarea soarelui, ajută la formarea globulelor roșii, iar cuprul este necesar pentru asimilarea fierului,
· magneziu ajută la buna funcționare a creierului, a plămânilor, și a mușchilor,
· clorofila ajută la oxigenarea sângelui, este benefică pentru persoanele care suferă de astm bronșic,
· sursă remarcabilă de niacină, germeni de floarea soarelui, înfrumusețează și hidratează pielea.
Vlăstarii de hrișcă pe lângă aportul de vitamine (vitamina P este predominantă), enzime pe care le au toți vlăstarii în cantitate mult mai mare decât plantele mature, sunt bogați în Lizină (aminoacid esențial), magneziu, cupru organic. De asemenea, sunt bogați în colină – excelent tonic hepatic care ajută ficatul să se regenereze și să se debaraseze de toxine după excese culinare sau alcoolice.
Ce?11996913_2023362237690123_8093573556256701841_n
1. Program de detoxifiere COMPLEX cu smoothie verde din plante sălbatice și vlăstari, apă super-alcalină (PH 8,5-9,5), microstructurată și antioxidantă, infuzie de chaga de 14 zile.
2. Program de detoxifiere nr.2 (înlocuirea a două mese pe zi) cu smoothie verde din plante sălbatice și vlăstari, apă super-alcalină (PH 8,5-9,5), microstructurată și antioxidantă, infuzie de chaga de 14 zile și mai mult.
3. Program de detoxifiere nr.1 (înlocuirea unei mese pe zi) cu smoothie verde din plante sălbatice și vlăstari, apă super-alcalină (PH 8,5-9,5), microstructurată și antioxidantă, infuzie de chaga de 14 zile și mai mult.

De ce?
– pentru că toamna este anotimpul ideal pentru ca să scapi de toxinele din organism, astfel pregătindu-ți organismul de perioada rece a anului;
– pentru că această perioadă coincide cu postul de Crăciun, în care te străduiești să îți restructurezi meniul în așa fel încât să respecți regulile de alimentație în timpul postului;
– pentru că te ajută să ai o siluetă perfectă pe durata sărbătorilor de iarnă;
– pentru că te ajută să eviți problemele de sănătate digestivă din timpul sărbătorilor
– pentru că mesele de sărbătoare vor fi mai ușoare și mai ușor de digerat
Când?
Momentul potrivit pentru a începe un program de detoxifiere cu smoothie verde (clorofilă) este ACUM.
Cum?
Comandă un program complex de DETOXifiere de 14 zile și bucura-te de sănătatea perfectă!
Cât?
1. Costul programului de detoxifiere COMPLEX de 14 zile – 3900 lei + 2 ore de consultație individuală- bonus și 2 garanții.
2. Program de detoxifiere nr.2 (înlocuirea a două mese pe zi) de 14 zile – 3300 lei + 1 ore de consultație individuală- bonus.
3. Program de detoxifiere nr.1 (înlocuirea unei mese pe zi) de 14 zile – 2000 lei + 1 ore de consultație individuală- bonus.
Unde?
Produsele sunt livrate chiar la ușa ta sau la birou în zilele de luni, miercuri și vineri pînă maxim ora 11.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.