Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Minunile sucului de iarbă de grâu

Minunile sucului de iarbă de grâu!

  • Puternic detoxifiant al ficatului.
  • Enzimele și aminoacizii prezenți în sucul de grâu ne pot proteja de cancerigene mai mult decât orice medicament aflat în lume.
  • Întăresc celulele și cursul sângelui,
  • neutralizează chimic orice mediu poluant din corpul nostru întâlnit în calea lui”.
  • ajută organismul în construcția celulelor roșii, responsabile pentru transportarea oxigenului către fiecare celulă din organism;
  • conține 70% clorofilă- formă concentrata a energiei solare, care transporta oxigenul către celule. Celulele oxigenate sunt celule puternice. Știați că o celulă este lovită de peste 10 000 mii de ori pe zi de către radicalii liberi?! Cele slabe cedează într-un așa regim de activitate;
  • oxigenează celulele limfatice, ajutând la întărirea sistemului imunitar;

Conține…

  • peste 100 de elemente nutritive de care omul are nevoie;
  • toate mineralele necesare organismului;
  • vitamina A (mai mult decât în morcovi);
  • întreg complexul de vit. B;
  • vitamina C (mai mult decât în portocale), E și K;
  • la fel contine fosfor calciu, sodiu și potasiu;
  • absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate în pământ (bun);
  • transformă corpul nostru într-un mediu alcalin.
  • luptă împotriva tumorilor și le neutralizează;

–   Reduce presiunea arterială, prin dilatarea vaselor sangvine;

  • Normalizează funcționarea glandei tiroide;
  • Controlează obezitatea;
  • Benjamin Gruskin, recomandă clorofila din sucul de grâu pentru beneficiile sale antiseptice în cazul:
  • inflamațiilor ale urechii,
  • neutralizarea infecțiilor streptococe,
  • vindecarea rănilor adânci,
  • vindecarea sinuzitei cronice,
  • reducerea venelor varicoase, ulcerelor de picioare,
  • vindecarea inflamațiilor, etc

Cui este recomandat sucul din iarba de grâu:

  • Tuturor celor care doresc o sănătate de nezdruncinat
  • diabeticilor (micșorează zahărul din sânge și reglează imediat glicemia)
  • copiilor de la 6 luni, începând cu câte o picătură.

se consumă

  • imediat după presare (max 20 min)
  • nu se congelează și nu se păstrează la frigider
  • nu se consumă fibra!!!

50 ml de suc de iarbă de grâu = apr. 3kg de legume de calitate culese și consumate în sezon.