Minunile sucului de iarbă de grâu!
- Puternic detoxifiant al ficatului.
- “Enzimele și aminoacizii prezenți în sucul de grâu ne pot proteja de cancerigene mai mult decât orice medicament aflat în lume.
- Întăresc celulele și cursul sângelui,
- neutralizează chimic orice mediu poluant din corpul nostru întâlnit în calea lui”.
- ajută organismul în construcția celulelor roșii, responsabile pentru transportarea oxigenului către fiecare celulă din organism;
- conține 70% clorofilă- formă concentrata a energiei solare, care transporta oxigenul către celule. Celulele oxigenate sunt celule puternice. Știați că o celulă este lovită de peste 10 000 mii de ori pe zi de către radicalii liberi?! Cele slabe cedează într-un așa regim de activitate;
- oxigenează celulele limfatice, ajutând la întărirea sistemului imunitar;
Conține…
- peste 100 de elemente nutritive de care omul are nevoie;
- toate mineralele necesare organismului;
- vitamina A (mai mult decât în morcovi);
- întreg complexul de vit. B;
- vitamina C (mai mult decât în portocale), E și K;
- la fel contine fosfor calciu, sodiu și potasiu;
- absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate în pământ (bun);
- transformă corpul nostru într-un mediu alcalin.
- luptă împotriva tumorilor și le neutralizează;
– Reduce presiunea arterială, prin dilatarea vaselor sangvine;
- Normalizează funcționarea glandei tiroide;
- Controlează obezitatea;
- Benjamin Gruskin, recomandă clorofila din sucul de grâu pentru beneficiile sale antiseptice în cazul:
- inflamațiilor ale urechii,
- neutralizarea infecțiilor streptococe,
- vindecarea rănilor adânci,
- vindecarea sinuzitei cronice,
- reducerea venelor varicoase, ulcerelor de picioare,
- vindecarea inflamațiilor, etc
Cui este recomandat sucul din iarba de grâu:
- Tuturor celor care doresc o sănătate de nezdruncinat
- diabeticilor (micșorează zahărul din sânge și reglează imediat glicemia)
- copiilor de la 6 luni, începând cu câte o picătură.
se consumă
- imediat după presare (max 20 min)
- nu se congelează și nu se păstrează la frigider
- nu se consumă fibra!!!
50 ml de suc de iarbă de grâu = apr. 3kg de legume de calitate culese și consumate în sezon.