Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Mâncare bună de la oameni buni și pentru oameni buni – DENS

De doi ani, proiectul social DENS a intrat în viața noastră ca o încercare, o încercare de a oferi locuri de muncă persoanelor cu dizabilități și de a transmite conceptul de hrană sănătoasă, nutritivă, o alternativă pentru gustările din comerț. Această încercare a creat o legătură strânsă între hrană vie și consumator, încât am continuat să fim prezenți acolo unde eram așteptați și să oferim toată dragostea prin intermediul unor biscuiți și crackeri „neobișnuiți” pentru gustul moldovenilor și chiar pentru a celor ce vin de peste hotarele țării.

Fiecare semință ce prinde viață în atelierul DENS, încolțește sănătate în familia celui ce o va consuma și acest lucru este cel mai important pentru noi – pentru că vom avea o societate sănătoasă și care apreciază calitatea produsului pe care îl pune pe masă sau în ghiozdanul copilului. 

Ne dorim ca proiectul DENS să „germineze” în continuare și să putem asigura locuri de muncă tinerilor cu dizabilități așa cum ne-am propus inițial.

Mulțumim, EcoVisio pentru colaborarea frumoasă și pentru aprecierea produselor noastre
„Orice mâncare bună pornește de la oameni faini. Lucia Gavrilita este unul din acești oameni faini, care a descoperit alimentația vie (raw vegană) acum 10 ani și nu s-a mai despărțit de ea. Din dragoste pentru acest tip de hrană, ea a creat DENS – o întreprindere socială prin care împărtășește moldovenilor gustări așa cum îi plac ei: gătite la 41°C, delicioase și cu toți nutrienții la locul lor.”
––––––––
Seria ”Mâncare bună de la oameni buni” este modul nostru de a cinsti producătorii de mâncare sănătoasă ai Moldovei. Credem că fiecare dintre ei are de împărtășit nu doar hrană, dar și povești, pasiune și bucuria de a da înapoi comunității. Seria face parte din campania EcoVisio #FoodIsLove / Hrana e Iubire, realizată cu sprijinul Suediei – https://ecovisio.org/foodislove
Te îndemn să vezi filmulețul și să distribui mai departe: