Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Lapte vegetal din semințe de susan

Seminţele de susan reprezintă o sursă importantă de calciu, fibre şi alte minerale esenţiale pentru sănătatea organismului şi a pielii. Seminţele de susan conţin şi grăsimi sănătoase, necesare pentru buna funcţionare a metabolismului şi a sistemului endocrin.

De exemplu, o singură lingură de seminţe de susan conține suficiente vitamine și minerale pentru ca organismul să fie energizant pentru câteva ore bune. Şi pentru că sunt bogate în minerale, fibre şi vitamine, seminţele de susan sunt esenţiale în menţinerea siluetei. Sunt recomandate mai ales în curele de slăbire întrucât vă pregătesc corpul pentru efort şi vă dinamizează organismul.
Dincolo de aceşti nutrienţi esenţiali, seminţele de susan furnizează organismului tău carbohidraţi buni, grăsimi sănătoase, magneziu, fier, fosfor, vitamina B1, vitamina E, zinc, mangan, cupru şi triptofan.
Laptele vegetal din semințe de susan este o variantă alternativă, dar mai ales benefică pentru laptele de origine animală. Din doar 2 ingrediente: semințe de susan și miere, obținem o băutură nutritivă, gustoasă, și mai ales, sănătoasă!
Vedeți rețeta completă în video:
https://www.youtube.com/watch?v=IhbCfeBwbTk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.