Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Înghețată raw vegană din banane și fructe de sezon

13423974_1702023636724240_1213555677441381213_nCanicula ne motivează să căutăm soluții sănătoase pentru a ne răcori. Una din acestea este înghețata raw vegană. Azi prezentăm procesul de preparare a înghețatei raw vegane cu banane și fructe de sezon.

Ingrediente:

  • 200 grame banane feliate și congelate;
  • 200 grame căpșune congelate (se pot folosi orice alte fructe de sezon, vișine, zmeură, fragi, fructe de pădure etc);
  • Mentă proaspătă pentru decor, dar se poate folosi o frunzuliță și în compoziția înghețatei; îi va da o savoare și o răcorire aparte.

Metoda de preparare:

13445652_1702022766724327_1100168021368495425_n

Pasează cu un blender, la viteză maximă, bananele și căpșunile până se sfărâmă totul în bucăți mici, apoi micșorează viteza până la consolidarea și omogenizarea compoziției. Pune înghețata în pahare, adaugă o jumătate de căpșună și o frunzuliță de mentă și servește cu plăcere!

Vedeți rețeta aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.