Canicula ne motivează să căutăm soluții sănătoase pentru a ne răcori. Una din acestea este înghețata raw vegană. Azi prezentăm procesul de preparare a înghețatei raw vegane cu banane și fructe de sezon.
Ingrediente:
- 200 grame banane feliate și congelate;
- 200 grame căpșune congelate (se pot folosi orice alte fructe de sezon, vișine, zmeură, fragi, fructe de pădure etc);
- Mentă proaspătă pentru decor, dar se poate folosi o frunzuliță și în compoziția înghețatei; îi va da o savoare și o răcorire aparte.
Metoda de preparare:
Pasează cu un blender, la viteză maximă, bananele și căpșunile până se sfărâmă totul în bucăți mici, apoi micșorează viteza până la consolidarea și omogenizarea compoziției. Pune înghețata în pahare, adaugă o jumătate de căpșună și o frunzuliță de mentă și servește cu plăcere!
Vedeți rețeta aici