Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Despre Mine

detox-lucia-gavrilitaBine ați venit!
Sunt Lucia Gavriliță, expert în nutriție (health educator), certificată de Hippocrates Health Institute (Florida, SUA). Fondatoarea comunității Sănătate`n verde viu, autoare și formatoare a cursului ”ABC-ul alimentației vii”, Detoxifiere generală – remedii simple pentru probleme complexe, Grădina ecologică din bucătăria ta; formatoare de opinie privind promovarea unui stil de viață sănătos.

Din Aprilie 2009, cînd am aflat că un regim alimentar echilibrat bazat pe alimentație vegetală ar putea răspunde unor întrebări compexe legate de sănătatea tuturor membrilor familiei, am decis să mergem cu toții pe drumul descoperirilor naturii și miracolelor care există chiar lîngă noi, în grădinile noastre, la piețile din preajma locurilor unde locuim sau pur și simplu în cîmpul de lîngă sat.
A fost una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o vreodată mai ales pentru faptul că am luat-o împreună cu toată familia.

Am conceput această pagină web pentru a împărtăși din experiența pe care am acumulat-o pe parcursul acestei perioade de timp. Voi posta aici articolele care m-au inspirat sau materiale informative (inclusiv video și filme), rețete, poze și produsele pe care le propun tuturor celor interesați.
Mesajul pe care vreau să-l transmit prin tot ce fac este ca tot mai multi să consume cît mai natural, cu un procent cît mai mare de crudități chiar dacă rămîn să consume tradițional. Important este să mîncăm pentru a trăi și nu invers. Să mîncăm în așa fel încît să ne simțim bine, să avem energie și o calitate a vieții care să ne facă să dorim să ne bucurăm de fiecare clipă și moment alături de cei dragi. Pentru a ajunge aici trebuie făcuți pași mici, dar siguri și în direcția corectă.

Scopul meu nu este să-i aduc pe toți la o alimentație vegetariană sau vegană ci să pun la dispoziție informație cu dovezi și cercetări care ar face persoanele să fie conștiente cum, când, cât și cu ce își hrănesc corpul dar și sufletul.

Contactează-mă acum.