Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Cursul “ABC-ul alimentației vii” schimbă destine

Fiecare om trebuie să cunoască care sunt bazele unei alimentații sănătoase, indiferent de situația medicală pe care o are. Or, un echilibru alimentar înseamnă: speranță la o viață lungă, dar și o imunitate de fier. Toate acestea le puteți obține participând la cursul „ABC-ul alimentației vii” -– o oportunitate unică de a cunoaște și înțelege care sunt cele mai simple reguli de alimentație și combinații alimentare care vă vor ține departe de spitale și medici. Veți afla ce înseamnă conceptul de „hrană vie”, și prin ce diferă el de ceea ce consumați zilnic. Care sunt proprietățile și valoarea nutritivă a alimentelor sănătoase pentru organism. Veți asista la pregătirea mai multor feluri de bucate, nu doar sănătoase, ci și foarte gustoase. Iar după finalizarea cursului, veți cunoaște exact ce produse puteți consuma și care sunt cele mai potrivite combinații. 

edit ABC 1

Au rămas zile numărate până la demararea unui nou curs de alimentație sănătoasă, curs care a schimbat deja viața a zeci sau poate chiar sute de persoane. Am selectat câteva păreri ale foștilor participanți, care au rămas foarte impresionați de tot ce au învățat pe parcursul celor patru zile de atelier.

Marina Gumeniuc Marina Gumeniuc

Am decis să particip la cursul “ABC-ul alimentației vii” din două motive. În primul rând, este vorba de sănătatea copilului meu, pe care o monitorizez cu mare atenție, și în al doilea rând – pentru că doresc să îmbunătăţesc calitatea vieţii întregii mele familii. Cursul m-a fascinat chiar din prima zi, datorită atmosferei calde și prietenoase, care m-au predispus la însușirea informației și a lucrului în grup. Am aflat multă informație nouă, totodată am avut ocazia să aflu răspuns la multe din întrebările mele mai vechi. Cursul a fost deosebit și pentru degustările extraordinare de care am avut parte, fapt ce mi-a permis să mă conving încă o dată, că bucatele raw vegane sunt nu doar sănătoase, ci și extrem de delicioase. Pentru o percepție vizuală mai bună a informației, ni s-au oferit demonstrări de rețete, ustensile, produse, etc.  Am început să aplic cele învățate chiar după primul atelier. Recomand acest curs tuturor celor dornici să trăiască o viaţă lungă, fără dureri şi pastile, întru-cât „hrana este cel mai bun medicament”!

 

Svetlana Corcodel  svetlana corcodel

Atelierul dat este perfect pentru cei care doresc să își îmbunătăţească calitatea vieţii, și îi îndrumă pe calea corectă către o alimentaţie sănătoasă. De la acest curs am învățat foarte multe lucruri noi: Ce este alcalinizarea. Cât de importantă este clorofila. Care este importanța raportului Omega 3 și Omega 6. Cum se obține laptele de cocos şi susan etc. Recomand acest curs pentru că formează o viziune nouă asupra alimentaţiei noastre. Se desfășoară într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, iar demonstrațiile culinare cu degustare sunt mai mult decât gustoase. Curaj pentru a vă schimba viaţa!

 

Cristina Buzdugan

13010685_1013410765371973_1828115973512236507_nColega mea a fost cea care m-a convins să participăm la cursul “ABC-ul alimentației vii”. Am un copil mic şi, până nu demult, aveam multe întrebări legate de alimentaţia lui. Dar pe parcursul celor patru zile de atelier, am aflat atât de multe lucruri noi despre regimul raw vegan, încât am început să privesc sceptic la multe alimente pe care le consumam anterior. În locul lor, am optat pentru cât mai multe fructe, legume şi ierburi (şi nu doar în salate). Este un curs care abundă de informaţie nouă şi utilă, completată de o atmosfera călduroasă şi plăcută. Celor care decid să participle, le spun doar că sunt foarte norocoşi pentru că vor avea ocazia să mănânce cele mai delicioase bucate raw vegane.

 

Rodica Ţurcan 12991076_1011717462207970_1717842829920637242_n

Aşteptam cu nerăbdare ziua de 25 aprilie să înceapă cursul, pentru că doream să cunosc mai multă informație privind alimentația sănătoasă a întregii mele familii. La acest curs sunt prezentate foarte multe lucruri neştiute de mine anterior privind alimentarea și hidratarea corectă a organismului. Numai participând, veţi primi o satisfacţie sufletească enormă de la lucrurile pe care le veți afla. Îndemn cu toată încrederea ca fiecare persoană care poate să-și facă timp după serviciu a câte două ore și jumătate în fiecare zi, să participle la acest curs. Nu veți regreta. Dimpotrivă, va fi cea mai bună alegere pe care o veți face pentru acele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.