Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu

Rețetă ciuperci raw vegane

Când soțul merge la cumpărături….
Fie trebuie să mănânci 3-4 zile doar ciuperci… Fie le deshidratezi și îți ajung vrio 3-4 săptămâni în loc de aperitive, adaosuri de gust și savoare la salatele crude sau pe post de gustări sănătoase. 29389076_2376095675750109_7984553363876347904_n
Mulțumesc Mihai Gavrilita pentru cumpărătură
Elena Gavrilita pentru sosul de roșii deshidratate, delicios cum nu am mai mâncat vreodată.
Acum gata cu glumele!
Răspunsuri la întrebări serioase:
– Cum le-ați preparat?
– Îmi puteți da rețetele la sosuri?
– Da! da! da!

După cum am promis vă ofer rețetele celor 3 sosuri cu care au fost umplute căciulițele ciupercilor:

29313412_2374134835946193_2190827422864113664_nSosul nr. 1 
vegeta „22 de plante”- 3 linguri generoase
usturoi – 3-4 căței
ulei extravirgin de măsline- 100 ml
sucul de la 1/2 lămâie
apă – 1/2 pahar

Sosul nr. 2
drojdie de bere inactivă – 3 linguri
usturoi – 3-4 căței
200 g – semințe de floarea soarelui hidratate aprox. 6 ore
sucul de la 1/2 lamâie
apă – 1 pahar
sare (neiodată) după gust

Sosul nr. 3 (Sosul Elenei :))
drojdie de bere inactivă – 3 linguri
usturoi – 3-4 căței
ulei extravirgin de măsline- 100ml
sucul de la 1/2 lamâie
apă – 2 pahare
roșii deshidratate – apr.50 grame
ardei roșu -1 bucată

Ciupercile au fost bine spălate, scoase piciorușele și umplute cu diferite sosuri. Se lasă la deshidrator la temperatura de 40 grade timp de 6-7 ore.

Să aveți grija de sănătatea Dumneavoastră. Este unicul lucru de care chiar puteți avea grijă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.