Lucia Gavrilita – Sănătate'n Verde Viu
 Glutenul este dăunător sănătăţii?

 Glutenul este dăunător sănătăţii?

Pâinea nu este rea. Este aproape cel mai cumpărat și folosit aliment nelipsit de pe masa multora. Unii nici nu-și imaginează cum poate fi viața fără pâine. Există, însă, cel puțin 4 întrebări la caredorim să răspundem prin intermediul acestui articol și anume:

Ce este glutenul – principalul compus al bobului de grâu?
Cu ce combinăm pâinea?
În ce cantități o consumăm?
Am, eu, personal, nevoie de pâine?

Hrana vie versus Cancer

Hrana vie versus Cancer

Pentru oxigenarea organismului alegem o hrană preponderent vie, din plante verzi, bogate în enzime, clorofilă, de exemplu sucul verde întrunește toate aceste caracteristici. Pe lângă acestea, este cea mai ușoară cale de a ajunge nutrienții în circuitul sangvin, pentru că el se asimilează imediat ce ajunge în cavitatea bucală.